25 Ocak 2014 Cumartesi

Adobe Photoshop CS6 Full Tek Link İndir

Adobe Photoshop CS6 Full Tek Link İndir
Adobe Photoshop CS6 Full Tek Link İndir

En profesyonel resim düzenleme aracı olarak tanıdığımız Adobe Photoshop, yeni sürümü CS6 ile beraber video düzenleme araçlarını çeşitlendirdi ve geliştirdi. Kısacası bu sürüm video projesi hazırlayanların kalbini çalmayı hedefliyor. Video bölümüne video geçişleri, filtreler, ton ayarlamaları, ton tipi ve animasyonlar gibi yenilikler var. Bu yenilikler tek bir programdan ayrılmadan hem fotoğraf hem de video düzenlemesi yapabilmek için getirildi.

Programın içinde gelişmiş ve profesyonel duran 3 boyutlu yazılar oluşturabilirsiniz fakat bunun içinde ekran kartınızın iyi olması gerekir. Normalde çok yüksek kart istemez ama 3 boyut render tarzına girdiği için orta seviye bir karta ihtiyacınız olacaktır.Programın en güzel özelliği ise internetten birçok eklenti indirip kurabilmenizdir.

Programın en çok sorulan tarafı makyaj yapabilirmiyim gibi sorulardır , evet yapabilirsiniz fakat giriş seviyesinde olan kullanıcılar için bu basit işlemler çok zor olabilecektir bu yüzden kendilerini en azından orta seviyeye getirmelerini öneririm. Programın kendi formatı olan PSD ile dosyalarınızı kaydedebilirsiniz ve istediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Adobe Photoshop CS6 Full Tek Link İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder