15 Ocak 2014 Çarşamba

Facebook Oyun Hileleri

 Facebook Oyun Hileleri
Öncelikle biraz bunun mümküniyeti üzerinde durmamız faydalı olacaktır. Facebook oyunları üzerinde hileler gerçekten de var mıdır, yoksa bu hile adında sunulan şeyler sadece bizleri kandırmaya yönelik midir? İşte bu farkı anladığımız anda bizler de facebook oyun hilelerinden faydalanmaya başlayabiliriz demektir. Bildiğiniz gibi hiçbir sistem tam olarak güvenli bir sistem sayılmaz. Google bile bugün kesinlikle tam olarak güvenli bir sistem olduğunu açıklayamaz. Bu nedenle facebook oyunları üzerinde de meydana gelen bazı açıkların olması son derece doğaldır. Bu hileler evet gerçekten de mevcut. Fakat bunların tamamı bir hile değil, bazen size karşı yapılmış olan hilelere karşı da hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Öncelikle bilgisayarınızda muhakkak bir deneme sürümü bile olsa bir anti virüs yazılımı bulundurun. Bazı hileler basit yazılımlar ile yapılıyor. Ancak bu yazılımların içerisine zararlı dosyaları yerleştirebilmek sizin düşündüğünüzden çok daha kolay olabiliyor. Bu nedenle bir koruyucu yazılıma eğer sahip olursanız, kısa süre içerisinde indirdiğiniz dosyanın analizini yapabilir ve böylece bilgisayarınızda herhangi bir virüsün olup ya da olmadığını anlayabilirsiniz.

Eğer sizlere hile olarak sunulan bir yazılımı indirdiğinizde bilgisayarınız o dosya için size zararlı yazılım uyarısı veriyorsa mutlaka o yazılımdan uzak durmanız gerekiyor. Küçük bir hile yapmak için tüm kişisel hesaplarınızı ve bilgisayarınızı riske atmaya değmez. Ancak bunun aksini düşünüyorsanız o zaman bu tür bir riski de göze almanız gerekecektir.

1 yorum: