17 Ocak 2014 Cuma

Minecraft 1.5.2 Full İndir

Minecraft 1.5.2 Full İndir
Minecraft 1.5.2 Full İndir

Minecraft 1.5.2 gelişmiş ve eğlenceli bir piksel oyunudur. Oyun ilk başta herkese çok saçma gelebilir fakat oynadığınız zaman bırakamayacağınız nadir rastlanan oyunlardan birisidir. Oyunun 2 farklı amacı vardır ya creative modda yada survival modda oynayabilirsiniz. Creative modda kolayca binalar , havuzlar ve istediğiniz türde yapılar meydana getirebilirsiniz. Survival modda ise oyundaki  diğer canlıların saldırısına uğramadan hayatta kalabilmeniz gerekmektedir. Fakat tek sefer ölmüyorsunuz 10 adet canınız bulunmakta ve bunlar uğradığınız saldırılara göre farklı oranlarda güncellenmektedir. Creative modda ise çok sayıda çeşit çeşit bloklar bulunmaktadır. Nesne olarak ise kitaplık , yatak , tabela , TNT gibi birçok eşya yer almaktadır. Yaptıklarınızı yok etmek için kılıç , çekiç gibi vurma eşyaları bulunuyor , normalde sol fare tuşuna basılı tutuncada silebilirsiniz ama bu hem haytta kalabilmek için hemde daha seri bir kesme işlemi gerçekleştirebilmek için gereklidir. Ayrıca oyun içinde kendinize ait karakteriniz yer almaktadır. Bu karakteri istediğiniz gibi giysiler ile donatabilirsiniz. Bunların yanında oyun içinde birçok geliştiricinin yayımlamış olduğu modifikasyon dosyaları ve eklentiler yer almaktadır. İstediğiniz eklentiyi kolayca yükleyebilirsiniz ve bu oyunun yüksek derece sistem gereksinimi yoktur tek isteği düzgün ve son sürüm olarak yüklenmiş Java'dır , Java düzgün yüklenmemişse en iyi sistemde bile açılmayacaktır. Oyunun Java tabanlı olması gereği mutlaka güncel bir versiyon yüklemeniz gerek. Oyunun grafiklerini beğenmeyen arkadaşlar için güzel bir önerim bulunmaktadır , isterseniz internetten HD Texture Pack'leri indirip oyunu HD bir  görünüme kavuşturabilirsiniz ve olduğundan çok gerçekçi bir oyun haline getirebilirsiniz. Oyun artık inanılmaz oynayışa ve güçlü grafiklere sahip olacaktır. Oyunun bir güzel yanı ise çoklu oyuncu yani Multi-Player desteğinin olmasıdır Multi-Player sayesinde arkadaşlarınızla ve dünyadaki veya Türkiye'de ki birçok oyun sunucusuna bağlanıp oyunu diğer kişilerle oynayabilirsiniz. Eğer isteyen ve yapmayı becerebilen kullanıcılar Hamachi ile kendi serverlarını kurup arkadaşlarınında Hamachi kurup ağa bağlanması şartıyla çoklu oyuncu deneyiminden yararlanabilirler. Oyun hep güncel ve her geçen gün gelişen bir oyundur. Dünyada en çok oynanılan oyunlardan sadece birkaçıdır.

Minecraft 1.5.2 İle Gelen Yenilikler
- Buglar giderildi.
- Oyun performansı iyileştirildi.
- Ekran kartı desteği alınarak oyunda Full HD bir imkan yaratıldı ve oyunu daha iyi bir görüntüyle oynamamız için bazı yenilikler getirildi.
- Performans arttırmak için zorlayıcı görüntüler kapatıldı.
- Ayrıca birçok yenilik oyuna eklenerek daha iyi bir oyun kalitesi verildi.

Ekran Görüntüleri:

Minecraft 1.5.2 Full İndir

Minecraft 1.5.2 Full İndir

Oyun Nasıl Kurulur?
1. Başlat’a geliyoruz. > Çalıştır kısmına girip oraya %appdata% yazıp enter basıyoruz.
2. Açtığımız bu pencereden .minecraft dosyasını çıkartıyoruz.
3. Minecraft klasörünün içinde bulunan name_change_launcher yardımıyla beraber oyuna girebilir,keyifli dakikalar geçirebiliriz.

Minecraft 1.5.2 Full İndir

Rar Şifresi: www.tamteklink.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder